Peulvruchten Sana food van elmofood, verpakking van peulvruchten met kwaliteit. Goede en snelle service
Beste kwaliteit aan peulvruchten, verpakking en etiketteren
Beste kwaliteit aan peulvruchten, verpakking en etiketteren

Kwaliteit

Kwaliteit en zorg voor de beste producten

Kwaliteit is een kernwaarde die bij ons doorheen het volledige productproces belangrijk is. Bij het importeren ondergaan onze producten een grondige kwaliteitscontrole voor we ze gebruiken in onze productie. Ze moeten voldoen aan de kwaliteit die we vooropstellen. Zo willen we bijvoorbeeld dat onze peulvruchten voldoende groot zijn.

We beschikken over een gloednieuwe productielijn die beantwoordt aan de meest recente normen. Onze productie is volledig aangepast aan de voedingsindustrie en is dus voorzien van een speciale ondergrond. Een apart magazijn zorgt ervoor dat onze producten veilig opgeborgen kunnen worden, gescheiden van de productielijn. De producten worden verpakt per 12 en op een pallet gezet die we inwikkelen met folie, waardoor schade onmogelijk is.

Onze klanten staan centraal

We garanderen producten van hoge kwaliteit. Tevredenheid van onze klanten is vanzelfsprekend. Wanneer klanten niet tevreden zijn nemen we de geleverde goederen terug. Onze salesafdeling biedt een uitmuntende dienstverlening en staat klaar om onze klanten verder te helpen.

Elmofood_2607_39_LR
Productieproces van A tot Z, kwaliteit en professionaliteit. Elmofood Antwerpen gespecialiseerd in peulvruchten

Onze bedrijfsfilosofie waarin de klant centraal staat drijven we door in ons private label model. Bij Elmofood kan u kiezen voor ons eigen merk Sana Food of laat u een eigen label drukken op de verpakkingen. Op deze manier kan u de kwaliteit van onze producten combineren met uw eigen bedrijfswaarden.

Productenkwaliteit

Elmofood focust zich op het importeren en verpakken van peulvruchten. We maken een duidelijke keuze in ons aanbod waardoor we aan onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding aanbieden en we up-to-date blijven. Onze producten komen uit verschillende landen, zoals Australië, de USA, Canada, Mexico, Argentinië maar ook Europa. Zo kunnen we steeds dezelfde kwaliteit garanderen.

Kwaliteitsvolle peulvruchten. Verpakking met zorg, snelle en goede service. Etiketteren van producten