Etiketteren en verpakking met een eigen private label. Elmofood, gelegen te Antwerpen
Peulvruchten Sana food van elmofood, verpakking van peulvruchten met kwaliteit. Goede en snelle service

Etiketteren

Verpakkingsmogelijkheden

Bij Elmofood staat de klant centraal, en vinden we het aanbieden van een eigen private label onmisbaar. Daarom kan u ons product kopen onder ons eigen label Sana food, of kan u kiezen voor een private label met uw bedrijfsgegevens. Door onze kwalitatieve producten onder uw eigen naam te verkopen, kunnen uw bedrijfswaarden primeren.

De verpakking bestaat volledig uit folie, is hersluitbaar en heeft een inhoud van 1kg.

We bieden een vast aanbod van producten om kwaliteit te garanderen. Onze producten komen uit verschillende landen om een goede prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden.

Sana food, ons eigen merk

Sana food, ons eigen label, is voor elk product voorzien van een uniek design. Het label is gedrukt op een transparante folie en wordt voorzien van een houdbaarheidsdatum. De folieverpakking straalt kwaliteit uit en is voorzien van een handig en uniek hersluitbaar label, wat de verpakking enorm gebruiksvriendelijk maakt.

Elmofood_2607_04_LR
Eigen professioneel private label, etiketteren en verpakking met zorg. Elmofood gelegen te Antwerpen

Private label

Elke verpakking krijgt een houdbaarheidsdatum. De producten worden verpakt per 12 en in een folie geseald. We plaatsen ze op een pallet die voorzien is van bescherming om schade uit te sluiten.

Opties verpakking:

Ecologische verpakking van 2,5kg of 5kg
Folieverpakking van 1kg
Bedrukken van folie
Hersluitbaar label
Voorzien van houdbaarheidsdatum

Ecologische verpakking

Binnenkort biedt Elmofood een volledig ecologische verpakking aan waarbij er geen gebruik gemaakt is van plastic. De verpakking is leverbaar in 2,5kg of 5kg. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Meer informatie?

Bij Elmofood hechten we veel belang aan kwaliteit en opvolging. Daarom bekijken we jouw aanvraag met veel zorg.