Over Elmofood

Elmofood is het eerste Belgische bedrijf dat peulvruchten verpakt. Elmofood is gelegen te Antwerpen en internationaal actief. We verkopen kwaliteitsvolle peulvruchten en verpakken ze in onze eigen gespecialiseerde productie met veel zorg en oog voor kwaliteit.

Ons machinepark is gloednieuw en beschikt over alle noodzakelijke infrastructuur om producten te labelen en te verpakken voor grote en kleine oplages. We hechten veel belang aan onze verpakking, die voorzien is van een hersluitbaar label en biologisch afbreekbaar is.

Elmofood_2607_14_LR

We handhaven integriteit en eerlijkheid

De klant op een professionele en betrouwbare manier helpen bij zijn aankoop is voor ons een belangrijke waarde. Onze troef is een snelle levering in hoge volumes. We denken mee met onze klanten en bieden daarom een private label aan dat de kwaliteit van onze producten combineert met de waarden van uw bedrijf.

Het opvolgen van prijzen is voor ons vanzelfsprekend. We bieden de beste kwaliteit aan de beste prijzen en zorgen ervoor dat de informatie die we met onze klanten delen up-to-date is. Een langdurige relatie opbouwen met onze klanten en partners is een win-winsituatie.

Elmofood_2607_36_LR