Elmofood_2607_08_LR

Service

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is voor ons heel belangrijk. Een goede relatie en communicatie met onze klanten en leverancier zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Door onze klanten en leveranciers goed te leren kennen kunnen we steeds goede oplossingen bieden.

Samenwerking en volledige service

We streven naar een langdurige samenwerking en een goede relatie met onze klanten. Om dit te handhaven richten we ons op innovatie, betaalbare verpakkingsmogelijkheden en oplossingen op maat. Wanneer de klant een bestelling plaatst, nemen we het hele koopproces voor onze rekening zodat de klant zich verder geen zorgen hoeft te maken.

Elmofood_2607_33_LR
Productieproces van A tot Z, kwaliteit en professionaliteit. Elmofood Antwerpen gespecialiseerd in peulvruchten

We handhaven integriteit en eerlijkheid. De klant op een professionele en betrouwbare manier helpen bij zijn aankoop is voor ons een belangrijke waarde. We richten ons op het leveren van een toegevoegde waarde voor onze partners en zorgen dat het volledige proces confidentieel verloopt.

Kosteneffici├źntie en betrouwbare service

Het continu opvolgen van prijzen en kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend. We bieden de beste kwaliteit aan de beste prijzen en zorgen dat de informatie die we met onze klanten delen up-to-date is.

Elmofood_2607_22_LR